Hiper Net, desembussos i neteges

Servei professional de desembussos i neteges de canonades i desaigües des de 2001

Vostè pot requerirnos per:

Desembussament i neteja de baixants, canonades, arquetes, desaigües de rentadora, rentavaixelles, i molt mes

i pel buidat i succió de

pous, fosses sèptiques, estanys, aljubs i inundacions …

És habitual en grans ciutats?

Si, en ciutats pròximes a la mar amb gran densitat demogràfica i àmplia concentració d’edificis grans, i en moltes ocasions amb instal·lacions antigues de desaigües i clavegueram, aquest treball de sanejament és comú.

Quins símptomes cal tenir en compte?

La mala olor és una clara evidència de el mal estat de canonades i desguassos, ja que l’aigua bruta no evacua correctament i queden restes de brutícia amb tendència a créixer fins que es produeix l’obturació. El desguàs en lavabos, aigüeres i wc és lent, i malauradament antihigiènic.

Neteges i desembussos a Barcelona

Barcelona és una ciutat on el servei de desembussos i neteges de canonades és una rutina indispensable. Amb grans complexos veïnats i elaborada xarxa de clavegueram, el sanejament és un treball aconsellable quan els símptomes ens avisen. En Hipernet desatascos coneixem bé la ciutat i els millors mètodes de treball per complir sense pertorbar el client ni normes de convivència.

Neteja amb aigua a pressió

En Hipernet, desembussos i neteges, tenim el vehicle de neteja perfecte per endinsar-nos i netejar patis, empreses, pàrquings, etc., fins i tot sense necessitat de l’entrada de el vehicle gràcies a disposar de fins a 130 metres assolibles de mànega i bomba que oscil·la entre els 90 i 130 bars de pressió i un caudal aproximat de 100 litres d’aigua per minut.

Neteges de garatges

Confia’ns la bona presència del seu pàrquing o garatge. La nostra facilitat d’accés ens fa adequats per a qualsevol tipus d’immoble.

El nostre servei de manteniment

Comunament destinat a comunitats i empreses, el servei de manteniment consisteix a portar a terme una rutina de control i sanejament evitant així mals majors. Implantem la tranquil·litat en les jornades de famílies i empreses, a més d’infraestructures hospitalàries, esportives, institucionals ect. Hipernet Desembussos Barcelona, vetlla pel bon funcionament de les seves instal·lacions.

On és recomanable?

En comunitats de veïns i ifraestructuras de gran volum de propietaris que comparteixen les mateixes inatalaciones. Entorns professionals, com hostaleria, centres esportius i hospitalaris, on l’ús és màxim i la presència higiènica és obligada.

“Vam tenir una emergència a l’empresa i van venir molt ràpid i van donar fàcilment amb el problema. Molt amables.”

Tenim l’experiència

Desembussos urgents de canonades

Desgraciadament, els desastres no entenen d’horaris ni dies festius. I no sempre podem demorar la solució fins al dia següent. En Hipernet, urgències desatascos, ens preocupem seriosament i estem a la seva disposició 24 hores a el dia durant tot l’any.

Sabia vostè que

és possible inspeccionar l’interior de les canonades amb càmeres TV?

«Tenim l’instrumental»

Inspecció de canonades a Barcelona

Ens permet dur a terme mesures de prevenció sense recórrer a obres costoses, avançant-nos a el problema i aportant la solució més fiable i econòmica. Dotada d’una guia flexible i càmera d’excel·lent òptica, ens trasllada a llocs abans inaccessibles sense recórrer a ruptures, i des d’aquest mateix instant el problema es visualitza a la pantalla.

No dubti en consultar-nos,

Totes les respostes no estan a la web, per a qualsevol qüestió sense compromís

Truqui des d’aquí al nombre

⇒ 673 571 512

Formulari de contacte

Consentiment:

9 + 10 =

Oficina

Francesc Layret 114, local. 08911 Badalona

Horari

7:00 h / 18 h

Urgencias 24 h.

Email

hipernetdesatascos@hotmail.com

Abrir chat
Hola, Cómo podemos ayudarle?
Hola, com podem servir-li d'ajuda?