Preloader

HipernetDesembussos i Neteges

Desembussos de canonades, desguassos, claveguerams, canaletes ... Buidatge de fosses sèptiques i pous, neteges generals i manteniment de comunitats i indústria. Més de 20 anys d'experiència en el sector al millor preu. Barcelona ciutat i província. 24 hores al dia, 365 dies a l'any.

Coneixem al detall cada racó de la ciutat de Barcelona i arribem al destí amb extrema brevetat. Els nostres vehicles tenen la mida adequada per poder dur a terme qualsevol treball que sorgeixi en cases, blocs de pisos, pàrquings, comunitats i locals. Malgrat tot el que comporta una tasca d'aquestes característiques, fem un treball net i ordenat per tal de pertorbar mínimament la rutina dels nostres clients. Hipernet, desembussos i neteges, ofereix en les mateixes condicions professionals els seus serveis a qualsevol municipi o població de la província de Barcelona.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadíticos de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK |