vista playa con barcos desatascos maresme

Desembussos Maresme

 

Hipernet, desembussos i neteges. Empresa de desembussos de canonades a el Maresme

“ Amb més de dues dècades d’experiència amb desembussos a el Maresme, treballem amb serietat i molta pulcritud, transparència en els preus i oferint la millor garantia post-servei”

Les nostres resenyes a Google

La transparència és primordial, clic aquí per accedir al nostre perfil google

La comarca del Maresme

El Maresme és una franja litoral catalana formada per 30 municipis de la província de Barcelona i diferenciats entre els anomenats de “dalt o de munt”, els de dalt o els de baix depenent del seu emplaçament respecte a la serralada litoral. Mataró és la capital d´aquesta comarca que és ben coneguda per les seves platges (costa del Maresme), de gran interès turístic al llarg d´una costa que va des de Mongat fins a Malgrat de Mar.

Desmbussos de canonades a el Maresme

Com a qualsevol altra comarca composta per municipis propers al mar i de considerable densitat de població, el Maresme costaner, per proximitat, no està molt elevat quant al nivell del mar, per tant els serveis de desembussos de canonades són més freqüents que a altres llocs. D’altra banda, les tempestes, quan fan aparició, solen ser de gran intensitat i poden generar hinundacions, i és per això que la presència d’una empresa de desembussos de canonades a el Maresme es justifica.

Hipernet, desembussos Maresme. L’emplaçament de la nostra seu a Badalona ens situa a qualsevol vila del Maresme en menys d’una hora

mapa comarca el maresme sin nombre municipios

Viles del Maresme interior

Treballem als municipis del Maresme interior

són aquells emplaçats pocs quilòmetres a l’interior de la comarca, embolicats per petites elevacions muntanyenques i boscos. El turista amant de la muntanya, els arrelaments històrics i ofertes culturals relacionades amb una maquinària econòmica que perdura des de segles, troba al Maresme la possibilitat de passar enriquidors moments de lleure. Moltes són les web que informen com i on gaudir d’aquesta oferta cultural i gastronòmica, i no cal oblidar l’avantatge que suposa que estigui tan a prop de la ciutat de Barcelona. Un turisme o lleure de proximitat a pocs quilòmetres.

 

Desembussos a el Maresme costaner

Arribem en menys d’una hora a qualsevol municipi costaner de la comarca del Maresme. Des de Montgat fins a Malgrat de Mar la nostra presència està assegurada amb rapidesa.

Necessita un servei de desembussos al Maresme?

Canonades embussades a el Maresme

La mala olor és una clara evidència del mal estat de canonades i desaigües, ja que l’aigua bruta no evacua correctament i queden restes de brutícia amb tendència a créixer fins que es produeix l’obturació. El desaigüe en lavabos, aigüeres i wc és lent, i malauradament antihigiènic.

Canonades embussades a el Maresme

És totalment comprensible que intentem pel nostre compte solucionar el problema; de fet, el mercat ens ofereix una àmplia oferta de productes eficaços que ens poden donar excel·lents resultats. Però malauradament no sempre és així atesa la magnitud del dany i es requereix el servei de professionals de desembussos i neteges, que valoren l’anomalia i actuen en conseqüència de la manera més correcta.

manega aigüa pressió a sota terra gris

Neteja de desaigües bruts al Maresme

A Hipernet, desembussos Maresme, fa dècades que treballem en aquesta zona, per la qual cosa coneixem amb detall tots els municipis assegurant una ràpida presència. Com a empresa de desembussos de canonades oferim una àmplia experiència i capacitat de resolució amb la mínima acció pertorbadora cap als clients.

Urgències desembussos Maresme

No ens enganyem, de vegades les conseqüències d’unes canonades embussades poden ser extremadament aparatoses, però nosaltres ens afanyem a arribar ràpid, fer la nostra tasca de manera efectiva i sense fer més que estrictament el necessari.

Camió cuba a el Maresme

Camió cisterna amb la mida perfecta

Tenim clar que el format de camió cuba que cal per treballar a el Maresme és aquell que no impedeix la lliure circulació per carrers estrets i l’accés a habitacles petits. Obtenir les màximes prestacions amb el mínim de riscos per al lloc de la incidència. Estem en continua actualització d’instrumental de succió i aigua a pressió, amb més de 30 metres de mànega arribem a qualsevol zona de treball.

camio cuba internet entrant a garatge maresme

Tarifes de desembussos al Maresme

Només el temps necessari en el servei de desembussos i neteges

Tenim els millors preus considerant el servei que oferim conjuntament amb la garantia post servei. La transparència és per a nosaltres un principi inalterable. No incorporem sorpreses al cost perquè parlem de tot i amb anterioritat amb el client. Podeu comprovar les nostres tarifes aquí.

operario hipernet desatascando imbornal en el maresme en paseo playa

Desembussadors professionals al Maresme

La nostra reputació ens avala

Òbviament no hi ha mala fe a l’ofici. Tots volem deixar una bona impressió al client. La nostra tasca és dura i desagradable i poca gent està disposada a dur a terme, i seria estúpid no fer allò necessari perquè el client no quedés content. Per descomptat ningú no té el do de l’èxit inalterable, de vegades juguen altres circumstàncies i fins i tot la sort.

Ressenyes desembussos a el Maresme

Fins ara a Hipernet, desembussos i neteges Maresme, gaudim d’una bona reputació a les ressenyes de google, valoracions positives emeses pels nostres clients i que agraïm enormement. Podeu accedir a les ressenyes de la nostra empresa des d’aquí.

Servei de neteja de canonades al Maresme

Neteja de canonades per a empreses

 Durant anys hem treballat a diversos sectors professionals i hem adquirit molta experiència. Alguns d‟aquests sectors requereixen formes d‟actuacions específiques i nosaltres dominem els mètodes adequats. Alguns exemples d’emplaçaments on solem treballar:

 

 • Neteja de canonades hospitals

 • Neteja de canonades mancomunitats

 • Neteja de canonades centres esportius

 • Neteja de canonades centres educatius

 • Neteja de canonades comerços

 • Neteja de canonades fàbriques

desagüe lavabo desatascado en vivienda maresme

Neteja de canonades a les llars del Maresme

Servei de desembussos a llars amb la major pulcritud

Serveis oferts a cases particulars, pisos allotjats a qualsevol alçada i per a desembussos i neteges més comuns en habitatges habitats. Som respectuosos amb l’immoble i ens esforcem en molestar mínimament els seus habitants.

 

 • Neteja de desaigües

 • Desembussament d’aigüera

 • Desembussament de desaigües rentadores

 • Desembussament de desagües rentaplats

 • Neteja de baixants

 • Neteja de canaletes

Hiper-net, desembusos i neteges

Desembussos Badalona

Desembussos Barcelona

Desembussos província Barcelona

telf. 673 57 15 12

Desatascos urgentes en el Maresme

Desembussos Montgat, Desembussos Arenys de Mar, Desembussos Alella, Desembussos Cabrils,  Desembussos Mataró, Desembussos Pineda de Mar, Desembussos Vilassar de Mar, Desembussos tordera, Desembussos el Masnou, Desembussos Tiana, Desembussos Sant Pol de Mar, Desembussos Malgrat de Mar, Desembussos comarca el Maresme

Abrir chat
Hola, Cómo podemos ayudarle?
Hola, cómo podemos ayudarle?